21Nov2009, I'm okay now :)

Really thnx to aten, our bestie, dia dh baek kn i dgn mumu :) hehe dia kata bestie tk baek gdo lma2. then mumu dh mnx maaf dgn i so i pun maaf kn dia. it's all bedah fault, GRR! hahaha. so we dh okay. then today i thought tknk klua coz hujan la, but kena byar dwet baju bv. hm so i was like terpakse jugak klua mlm tu dgn mumu jea dua org, smpai kul 8 at pavi. ahaha. then dh bg dwet kat kak fawa , ktorang pun jmpa teguh then lepak sma. pegi kg bru shisha, hehe. if lepak dgn mumu tau jelah, naek shot jea ktorang. nah some video bodo yg ktorang record tadi. tkda keje, haha.

video

Mumu menemu bual jaguh yg menghilang kn diri selama 8 tahun dan akhir nya dijumpai di taman tasik titiwangsa


then hzq txt dia ckp yg dia gdo dgn syfq bcause of us. so i was omg! he said yg dia nk backup i, si syfq plak nk backup mumu yg pasal ktorang gdo tu, duadua backup gf msing2. yg syfq ckap i slah psal hal smlm, yg hzq ckp mumu slah. but the truth is BEDAH yg slah! GRR. kesian both of them bergado plak sbb ktorang. hmmmmm i hope diorang baek cpt lh. then tdi i cll syfq nk ckp dgn hzq but i yg kna mara balek, dh lh hzq off fon coz mara kn i sbb jeles. ish nie yg tk bole tido, coz can't stop thinking bout him -.-